Kringloopwinkels in Almere

0
87
kringloopwinkels

Almere herbergt een schat aan verborgen juweeltjes: haar kringloopwinkels. Voor degenen die op zoek zijn naar unieke vondsten, vintage schatten of gewoon een duurzame manier om te winkelen, zijn de kringloopwinkels van Almere een ware oase. Laten we een kijkje nemen in deze verborgen parels en ontdekken wat ze te bieden hebben.

Kringloopwinkel RataPlan Almere-Stad

RataPlan is onderdeel van een landelijke keten van kringloopwinkels. Ze halen spullen op en bieden het aan in hun winkels. Natuurlijk kun je er ook zelf je spullen heen brengen die een tweede kans verdienen. Je vindt hier van alles, van boeken en kleding tot instrumenten en servies. En heb je even geen zin om de deur uit gaan dan hebben ze zelfs een webshop waar je spullen kunt kopen.

Stichting Kringloop Almere

Stichting Kringloop Almere is dé plek voor milieubewuste shoppers. Hier vind je een assortiment van gerecyclede en herbruikbare goederen, variërend van kleding tot duurzame huishoudelijke artikelen. Door hier te winkelen, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar kun je ook genieten van eerlijke prijzen voor kwaliteitsproducten.

De Kringloper Almere-Kruidenwijk

Deze zeer ruime kringloopwinkel met meerdere verdiepingen biedt een breed scala aan tweedehands goederen, van meubels tot kleding en huisdecoratie.Hier kun je echte schatten vinden zonder door een stapel rommel te hoeven graven. Wees er snel bij, want de beste deals gaan snel!

Ivo’s Kringloop Almere

Bij Ivo’s Kringloopwinkel kunnen klanten terecht om keurige items in te leveren
welke geschikt zijn voor een “2e kans”. Wanneer een aangeboden item verkocht is, krijgt de klant die het verkochte item heeft ingeleverd een percentage van de verkoopprijs. Naast de fysieke winkel in Stedenwijk hebben zij ook een webshop waar je terecht kunt.

Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven

Nog een RataPlan locatie, maar dan in Almere Haven. Hier kun je als echte recyclefan de mooiste kringloopkoopjes op de kop tikken. Ook kunnen er spullen worden gedoneerd. Daarvoor ben je van harte welkom bij het magazijn van de winkel. Het is ook mogelijk om via de website een ophaalafspraak te maken.

Kringloopwinkel Habbekratzz

Habbekratzz staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en gevarieerde aanbod. Van boeken tot speelgoed en van elektronica tot vintage kleding, hier vind je van alles. Soms kun je echte koopjes scoren!